Praktiska och nyttiga erfarenheter av arbete som Enterprise- och IT-arkitekt, mentor, teamleader, gruppchef mm som har levererat konkreta saker som kan användas direkt.
Hem Bolaget Uppdrag Tjänster Kontakt

 
 
easise AB är namnet på bolaget och som levererar enkla och intelligenta lösningar även när det handlar om komplexa problemområden. Det görs mha strukturellt arbete där leveranser sker i den ordning som bäst passar er verksamhets kort- och långsiktiga behov och er personals förmåga att kunna lansera lösningar och ta hem nyttan på bästa möjliga sätt. Bolaget drivs av Behzad Andishmand och har 4 anställda. De utförda uppdragen är spridda över nästan hela Sverige  och inom olika branscher, både privata och kommunala eller statliga.
   
  Behzad Andishmand
29 års erfarenhet inom branschen varav 19 år som bl.a. IT-, Integration, Information och Enterprise arkitekt på bolag som Capgemini, IT-Arkitekterna, Volvo IT, Tieto, Horisonten, Bonnier Data, Enterprise Architecture Sweden, easy I och nu easise.
     
Vi levererar konsulttjänster med inriktning mot strategisk styrning genom praktiska IT- och enterprise arkitekturella metoder och angreppssätt, design och utveckling som säkrar heltäckande IT-lösningar för alla typer av verksamheter. Uppdragen kan också genomföras med hjälp av några av de större IT-bolagen som vi samarbetar med.

Arkitektur antas vara ett svårt ämne som ofta har
en tendens att växa och innefatta allt och vilja uträtta mer och mer. Vi använder bl.a. arkitekturmetoden GAME
® som hjälp för att visa hur enkelt det är att få  fram en tillräckligt bra arkitektur som täcker behoven och som ändå kan hålla för att bygga vidare på i framtiden.easise har den enkla affärsidén att lösa och uppfylla era behov på ett enkelt men tillräckligt bra sätt som passar just er verksamhet.

 

Copyright © 2010-2020 - http://www.easi.se